Dimarts, desembre 23, 2025
IniciActualitatAlbert Romero

Albert Romero

Hi ha qui diu que, amb tot això de la cuina i els cuiners mediàtics, se n’ha fet un gra massa. També hi ha qui defensa que el que cal és preservar la cuina de casa, la de sempre, la tradicional. Alguns afirmen que hem de menjar sa i amb seny; d’altres, que això dels àpats equilibrats és un mite i que els ultraprocessats no són tan dolents com els pinten.

El nostre convidat, però, ho té clar: si compres carn envasada al súper i la llista d’ingredients ocupa més de dues línies, alguna cosa no s’ha fet bé. L’Albert Romero, cuiner professional del grup de restaurants del Celler de Can Roca, ens parla amb passió de gastronomia, de la qualitat dels àpats i del que passa als fogons.

L’Albert és de Ripollet. Ara viu a Girona, però sempre que pot baixa al poble per a compartir temps amb la família i els amics.

Amb ell hem “cuinat” un ‘Gent de Ripollet’ ben sucós, saborós i amb el punt just de sal i pebre. En definitiva, us servim un “plat” de tres estrelles Michelin, amb segell Celler de Can Roca i un bon toc de suquet ripolletenc.

fmwripollet.cat

Articles populars